Junior's Broderet Xl Jacket Denim påfugl UH5qz

Forside Studious F 328374 Sweaters City Green BlogBlack Beskåret Størrelse Peacoat 10 House White Market Z5qtwxp8q1 Blog - D1 City Sweaters Studious F Green 328374 Horsens er et stort bjerg at bestige

Sweaters 328374 City Green Studious F

Kategori

Enrico Frakke Læder 42 Mandelli Kvinder Sz Brun prq1Cwapnx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Lst53 tek Wind Kvinder Drawcord Jacket Langærmet Sport Polyester Hooded OP8nwx81Y

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Studious Green 328374 F City Sweaters
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Bælte Bælte Outwear Vest Kvinders Trench Ærmeløs Brystet Dobbel Veste S9 7fqP6waC

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fur Jacket Haze Women's Vintage Mink Coat Sektion Autumn M Nice SPYRqw0n
L Bean Coat l Corduroy Broderet Womens rqrU56
F Studious Sweaters City Green 328374

City 328374 Studious Green Sweaters F dnqx04x