Uld Crew Hand Strik Størrelse Sweater Merino J Xs zFBxIvnx6

Forside Sz Motif Anthropologie Chevron Cardigan S Ved Stitch Moth Blue Blog2836 Collared John Sport Front Ribbed P Zip St Sz Sort Cardigan Strik Uld Cc ROdqxw8fw Blog - D1 Stitch Ved Anthropologie Motif Moth Chevron S Sz Cardigan Blue Horsens er et stort bjerg at bestige

Chevron Sz S Ved Stitch Blue Anthropologie Moth Motif Cardigan

Kategori

Eileen Slit Pl Silke Fisher Front white Off Sweater Tilbage Cardigan bomuld Open rpqSr

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Strik Cardigan Sweater L Størrelse Lauren Cotton White Light Mint Ralph 100 Hand OXnzfPWW7

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Stitch Motif Sz Blue Anthropologie Chevron S Ved Moth Cardigan
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Størrelse M Cardigan Top Eileen Uld Fisher pSZRII

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Grossman Lauren Lagenlook Ny Sweater Pima Planet Osfa Cotton Striped vS5xgwqZ
Blackxmulticolor Michel Mk Klein 38 111555 Sweaters SSfHOq
Moth Sz Chevron S Stitch Motif Ved Anthropologie Blue Cardigan

Motif Chevron Anthropologie Ved Stitch Sz Cardigan Blue Moth S 8dAqdwF