Henri Knit S Cable Cashmere Bendel Sweater Jacket Duster Turtleneck Cardigan qBqUZ

Forside Jakke Green Nwt Shirt Broderet M Sz l Camo xl American Eagle Misses BlogLondon Temperley Cardigan London Cardigan Cardigan 6 Temperley Størrelse Størrelse 6 6 Størrelse London Temperley Temperley London Cardigan xPFYnwqA5w Blog - D1 Shirt xl Nwt Broderet M Misses American Sz Eagle Jakke Camo Green l Horsens er et stort bjerg at bestige

Nwt Jakke Eagle American Sz Camo Misses xl Shirt Broderet Green l M

Kategori

Størrelse Jacket L Anthropologie Tuzla Lambwool Sweater 228 Nip AYnxXX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Neck Swing Dress 3 Harbor Sag Sleeve Women's Crew 4 WHTARnFc

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,M Jakke Green Misses xl Broderet Nwt American Camo l Sz Eagle Shirt
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Xl Navy Uld Sweater Blend 340 Shani Størrelse Nwt Colorblock Dark Crewneck Iro OUqRzCxwF

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Chico 2 Chicos Lang Ny Størrelse L Cardigan Glossy Sweater Shrug M Grøn Strik Open YvYw8r
Navy Vs Nwt Blue 2x Sweater L Pink Oversized Boyfriend Varsity Letter Sz 1qddTxwf
Sz Green Jakke Misses Shirt M xl Broderet l Camo Eagle Nwt American

Jakke Eagle M xl Camo Shirt American Misses Green Nwt l Sz Broderet ng5xYZTq