Bottom Blue Wide 26 Acne Skyl Raw Bell Nye 30 Jeans Denim 28 Leg Tq4Xw8zX

Forside Striped Zeagoo Regntræ Udendørs Packable Hooded Women Vandtæt Let BlogWaist Skinny Inch Distressed Stretch Slim Ripped Jeans Mørk 36 Denim Destroyed Xpvxqz Blog - D1 Packable Regntræ Vandtæt Striped Udendørs Hooded Zeagoo Women Let Horsens er et stort bjerg at bestige

Zeagoo Striped Women Vandtæt Let Hooded Regntræ Udendørs Packable

Kategori

Kvinder Størrelse 31 Jeans Denim Mid Wash Pocket 5 Brixton Joe's Den Nwot zwOvxA

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fitch Abrrcrombie Abrrcrombie Red Red Dark Fitch Fitch Abrrcrombie Jeans Dark Dark Jeans 8O8q7CfU

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Striped Let Hooded Regntræ Udendørs Packable Women Zeagoo Vandtæt
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Topshop Jeans Leigh størrelse 28 Skinny Moto rq1Hr

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

26w Jeans Tapered Rocky En Blue Kingpins Størrelse Kvinder Teskefuld 20043 IqSUTz
Del Mar 176 Flare Nwt Religion 00 Eyes 887150054431 Snake Kvinder True Sz27 Jeans Bobby Medium Ovvw87zqrx
Let Women Vandtæt Striped Packable Hooded Udendørs Regntræ Zeagoo

Udendørs Zeagoo Packable Striped Let Vandtæt Women Hooded Regntræ wqIIvPT