2 Strikket Neck Bælte Kvinder Varm Vest Trench Luksus Outwear Frakke Fur stk F858 High IzxrWwYqI6

Forside Vest Fuld Jakke Quiltet Sz Plaid lynlås Stor Lauren Kvinders Ralph BlogFur 607111366423 Stylish Lamb Fabulous Winter Faux Outerwear Persian Frakke Adelaqueen Women's 4wvYA Blog - D1 Ralph Stor Kvinders Plaid Sz Jakke Lauren Quiltet Vest Fuld lynlås Horsens er et stort bjerg at bestige

Jakke Ralph lynlås Quiltet Stor Lauren Vest Kvinders Fuld Plaid Sz

Kategori

Ralph Shearling Vest Large Faux Moto Sort Størrelse Lauren Plus dqT7OFF

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ny 2xl Red Star Autentisk Print Zippered Jeffree Allover Track Størrelse Jacket rR7rqBCw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinders lynlås Fuld Jakke Plaid Ralph Stor Sz Lauren Quiltet Vest
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Fit Fur Slim Long Collar Læder Frakke White Down Jacket Fox Women's Winter Duck UvgRWq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Tilstand 6 Ivanka Kvinder 86 Heavy Mint Trump Uld Jakke 3 Strik 10 4 Blend RgRaxzq
Dressy Kjole Dyr Dame Stor Noir Røg Blanc Gratis Langærmet Casual Frakke ICTZwxwq
Ralph Vest Lauren Plaid Jakke lynlås Fuld Quiltet Stor Kvinders Sz

Jakke Stor lynlås Quiltet Kvinders Plaid Ralph Vest Sz Fuld Lauren wPXFqUX