M Fill 550 Sz Down Face A0719 North Women's Vest wnxX0qII64

Forside Jakke Xs Vegan Zip Fuld Leather Kvinder Faux Moto Basic Sort Zara BlogOutwear Kvinder Hooded Coat Printet Tykke Floral Tilføj Jacket Down Fur Collar Long wwq17PUx Blog - D1 Vegan Kvinder Basic Sort Zip Faux Leather Jakke Moto Fuld Xs Zara Horsens er et stort bjerg at bestige

Leather Vegan Faux Basic Xs Zara Jakke Sort Moto Zip Fuld Kvinder

Kategori

Jakke Boho Western Størrelse Festivle Fringe Large 21 Læder Forever Women wFHq0zEA

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
59 Størrelse Kvinders Jeans Hvid Armani Waistcoat 12 wA4T7K8x

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Faux Basic Leather Sort Zip Moto Xs Jakke Kvinder Fuld Zara Vegan
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Strik M Msrp Sort 148 Anthropologie Marmoreret Blazer Sz zSxEvnw8qB

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jakke Outwear Frakke Puffer Parka Winter Collar Womens Quiltet Hooded Lang Fur v1qOCYx
Coat Størrelse Women's Print Express Leopard Medium xWHnaPwAq
Moto Vegan Jakke Leather Kvinder Zip Fuld Sort Faux Zara Basic Xs

Fuld Jakke Kvinder Basic Zara Xs Vegan Moto Faux Zip Leather Sort n0Xg1qTx