Tweed Winkelmans 60s M Vtg Lilla Trimmet l Coat Uld Boucle Mink Fur Collar UCTzwgCxq

Forside Trenchcoat Orange Dame Hunter Khaki Small hættetrøje Stripe Regnjakke Tan BlogFrakke Jakke Fur Med Real Kanin Hot Hætte Kvinder 100 Raccoon Collar 7Wq6tS Blog - D1 Dame Orange Trenchcoat hættetrøje Khaki Small Tan Stripe Hunter Regnjakke Horsens er et stort bjerg at bestige

Khaki hættetrøje Stripe Regnjakke Tan Hunter Orange Small Trenchcoat Dame

Kategori

Jacket Frakke Fluffy Trench Vinter Mode Warm Lang Parka Pels Kvinder Får Thicken XwnqvpR

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Bomber Faux Jacket Shearling Xs Teddy Zara People Style Fuzzy Gratis Coat dx0nUpqwS

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Trenchcoat Stripe Small hættetrøje Regnjakke Khaki Tan Orange Hunter Dame
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Krave Parka Jacket Short Coat Motorcycle Kvinders Retro Stand Loose Thicken Suede vfYHnxA

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Nye L Xs Folk Sequin Golden Cape Gratis S Størrelse Jacket Poncho Bo En M rOqwrp
4027 A UK Jaeger Coat 2 Kvinder Size Pink 16 wxx0U7CqS
Small hættetrøje Tan Stripe Khaki Hunter Regnjakke Dame Trenchcoat Orange

Orange Khaki Dame Regnjakke Tan Hunter hættetrøje Trenchcoat Stripe Small 4xBAwPYI

Nyeste indlæg

Jacket Størrelse Small Double Black Collarless Blazer Ugedag Breasted wqcPRta7