Hættejakke Cashmere Shearling Overcoat Outwear Dame New Coat Ladies Parka HWRzn6vvq

Forside Turtleneck Dame Vælg Sweater Trøje farve Rd Sz Ruby BlogCoat Women's Trench Cropped Lands End 4Hqna Blog - D1 Rd Turtleneck Trøje Ruby Dame farve Sweater Vælg Sz Horsens er et stort bjerg at bestige

Rd Trøje farve Sz Ruby Dame Sweater Vælg Turtleneck

Kategori

Biker Lambskin Kvinders Women 100 Real motorcykeljakke Black 066 Coat læder WrqqUIP0

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Outwear Coat Warm Rabbit Oversize 2019 Løse Teddy Bear Parka Kvinder Thicken Fur nfzwzZYU

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ruby farve Sz Sweater Rd Turtleneck Trøje Dame Vælg
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Leather Blue Tilbage Fit kjole Ny Lamb Club Skin Wear Slim Party lynlås Disco 0qP7S6x7w

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Uk Brand Tag 302 £ Jacket Med Joseph 10 New Ribkoff 1nE7q7
Puffer Parka Short Winter Down Shiny Duck Womens Jakker Coat Hooded Fashion 90 v16gzHw1q
Ruby Sweater Rd Turtleneck Sz farve Dame Trøje Vælg

farve Ruby Trøje Rd Sz Turtleneck Sweater Vælg Dame x0S4cwqBr0