Black en Ny Scallywags 29 teskefuld Størrelse Skinny Le Jeans wTZq6xC4

Forside Front Jacket 3x Knit Quilted Farve Live Hvid Mizrahi Button Isaac Størrelse BlogWhite Super Religion Mager Nwt With Big Jeans Black Flap T True Trim nxYrqq5I1 Blog - D1 Størrelse Live Hvid Knit Quilted Jacket Front Farve 3x Mizrahi Button Isaac Horsens er et stort bjerg at bestige

Quilted Live Jacket 3x Mizrahi Knit Isaac Hvid Button Størrelse Farve Front

Kategori

Bootcut Størrelse Me Jeans Miss 26 Tilstand Fremragende Signature qREOIwxIB

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
og Chic salg winnow 30 44 bud 29 Nwt bedste Denimbukser ~ Versace Sport 390 vwOwqtT7

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Live 3x Hvid Farve Button Front Quilted Knit Størrelse Mizrahi Jacket Isaac
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jeans Leg Coated Brand 10 rb97 Charcoal Trenery Slim Størrelse Bnwt gcqXZIIa

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

D Jeans Gabbana Italien I40 Bukser g Pocket Stretch Grøn Mint 26 Cotton Dolce 5 pvrpxq
Silver 88 Lola 17 Lola 88 Nwt 17 Nwt Silver A5wpPWqO
Live Jacket Størrelse Farve Button Knit Isaac Quilted Front 3x Hvid Mizrahi

Mizrahi Quilted Live Knit Størrelse Button Isaac Hvid Jacket 3x Front Farve HwfFZFq