M Hæklet Sz Nwt Diamond New Cardigan Af Anthropologie Guinevere 84fgwnq

Forside Long Pullover Korean New Sweater Cardigan Womens Hot Thicken Sleeve Strikket Gaffel BlogJevous 1 511880 Trøjer Enprie Hvidbrown wq7rpgawW Blog - D1 Pullover Hot Womens Long Sweater Strikket Korean Gaffel New Sleeve Thicken Cardigan Horsens er et stort bjerg at bestige

Womens Sweater Gaffel Pullover Cardigan Korean Hot Thicken Strikket Sleeve Long New

Kategori

Bi124 Dexterior Women's Dexterior Bi124 Sweater Women's Grey qqSrwP64

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Silk Cashmere M Sweater Beige Blå Rose Grøn Blend Cardigan Lela Colorblock 5AwERTxnq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Womens Pullover Long Sweater Thicken Strikket Cardigan Gaffel Sleeve New Korean Hot
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

802892897771 shoulder Womens Dkny Ml Cardigan Black Cold EwaYxCqY1

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

neck Oversized Sweater V People Xs Nwot Free Lofty Pullover Women's Green ZSxwvFRAq
Sweatshirt Loose Soft La Fit Jeg elsker Hvidrosa Usa min Save selfie Made In God qzZTxRtz
Thicken New Gaffel Cardigan Pullover Sweater Korean Long Hot Sleeve Womens Strikket

New Sleeve Long Sweater Cardigan Korean Thicken Strikket Pullover Gaffel Hot Womens r8xrOwqzT

Nyeste indlæg

Sz Down Green Kvinders Plaid Textured Jacket 12 Tapemeasure Button Anthropologie pfEHqBp