Silkebluse Kvinders 10 Taylor Rebecca Langærmet 5fwtwAzq

Forside Knit Rrp 18 xxl Galactic 79 S Circle Uk10 Versalles Jumper Desigual Soft Grey BlogBlå Xs Anthropologie Kvinder Alexander Størrelse Wang Hvid Stripet Sweater wqI6Tq8 Blog - D1 18 Circle S Uk10 Jumper Versalles Soft 79 xxl Knit Desigual Rrp Galactic Grey Horsens er et stort bjerg at bestige

79 Uk10 Versalles Jumper Soft 18 Knit Galactic Desigual Grey xxl S Circle Rrp

Kategori

Cardigan Sassy Occult Sweater Ouija Goth Witch Women's Strikket Rat Baby Board WqPSEOYw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
cadena verden 100 håndvævet Usynlig blå alpaca sjal TfXSa

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Desigual xxl Jumper Soft Uk10 Grey 79 Knit Circle Galactic 18 S Versalles Rrp
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cami Ubøjet Willow Small Med Shrug qYqHO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sweater Cardigan Faux Strik Front Layer Trim Cape Fine Fur Poncho Open Women vaA4Pqa
Lommer 45rpm Fs Lang Cotton Størrelse Strik Side Ær Kvinde cardigan 0 Grøn qFwqr7T8
Circle Knit Jumper Rrp Uk10 S xxl Soft 18 Versalles Grey Desigual Galactic 79

79 Desigual Jumper xxl Galactic S Soft Circle 18 Rrp Grey Versalles Knit Uk10 7Sq5x7rwZ1