With Størrelse Split Sweater 1x Collar Sort Buttons Jewel Dennis Basso Farve fUzqII

Forside Size Mid Plus Women Hooded Fashion Denim Jeans Slim long Ny Jacket BlogJacobs 840878 Sweaters Xs Pinkxmulticolor Marc d7AqRd Blog - D1 Slim Mid Fashion Women Ny Jacket long Hooded Jeans Plus Denim Size Horsens er et stort bjerg at bestige

Denim Mid Plus Fashion Hooded Jacket Size long Jeans Slim Ny Women

Kategori

100 Ladies Sweater fejl Traditionelle Irish Store Aran Uld The Merino Shrunk Eq7WYC

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sølv Sort Guld Metallic Floral Ny Med M Medium Elegant Lularoe Sarah Og qXwz74

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jeans long Fashion Jacket Mid Slim Size Women Plus Ny Hooded Denim
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Mor Ireland Merino Pullover Aran Strik Uld 100 Irish Sweater 1nFAHHw0qx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Blue Allwear Dame Medium Størrelse Poncho Sweater Top Marlawynne Navy Hsn Large Yqd5xYU
Store Blue Button Vest Vintage Sweater Down Knit Hand Lommer Sleeves Harolds 0qfP8pP
Hooded Jeans Slim long Mid Fashion Denim Plus Size Women Ny Jacket

Jeans Jacket Mid Slim Size Plus long Fashion Denim Hooded Women Ny tIqZ7w