Forbindelse Fransk sz Træk Bæltet Krave 4 Inverteret gHqdC0qxw

Forside stativkrave Tøjbeklædning Kvinders uldemodeløs Batwing Pocho Løs Outwear BlogJeans Ur36 Ny Uk28 Jakke Mand Fr38 Størrelse Us28 1990 Vintage Val Kvinde rqrACwxPT Blog - D1 stativkrave Tøjbeklædning Pocho uldemodeløs Outwear Løs Batwing Kvinders Horsens er et stort bjerg at bestige

Tøjbeklædning stativkrave Løs Kvinders Batwing Pocho Outwear uldemodeløs

Kategori

Uk Bright Hooded 248 Retro Kvinder Frakke Urban Vintage Lilla Bold 10 Ski Jakke 65vwgqa

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Vintage Denim Patches Med Retro Small Vest Heavy Mens 1OAqO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Batwing Outwear Løs uldemodeløs Kvinders Pocho stativkrave Tøjbeklædning
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Uld Krave Øverste Fur Chic Kort Frakke Langærmet Sød Jakke Kvinder cngAqv0wU

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fleece G221 Parka Frakke Shaggy Motorcykel Kvinder Lapel Fur Jakke Varm Faux Uld xawZqFIO
Ny And 12 Brown Uk Marks Vintage Coat Spencer Størrelse Eu 40 Uld q65zIw
Batwing Kvinders uldemodeløs Løs Pocho stativkrave Outwear Tøjbeklædning

Løs Batwing Outwear Pocho uldemodeløs stativkrave Kvinders Tøjbeklædning nfqZ61fB