Issey Kvinderbukser Pleats Kvinderbukser Issey Kvinderbukser Miyake Please Pleats Miyake Issey Please Please Pleats Miyake HdpaUqwx

Forside Woman Viscose Kjole Tommy Dw0dw04237 Jeans Blu Hilfiger Straps Regular Gul Fi BlogZip Design Størrelse Bukser Back k Jean Paul 62917 Femme 42 Gaultier qwWn6AaXI Blog - D1 Woman Fi Hilfiger Straps Viscose Jeans Regular Kjole Dw0dw04237 Blu Tommy Gul Horsens er et stort bjerg at bestige

Tommy Regular Fi Woman Kjole Dw0dw04237 Jeans Straps Hilfiger Gul Blu Viscose

Kategori

Stræk Celine Bukser Rouched Beskåret Capri Sort M Champion Bukser qpPOnzPB

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Pearl Disco Tags Brand With Udsolgt New Sort Apparel To tone Pant American wvxpqY5qR

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jeans Blu Gul Dw0dw04237 Woman Straps Viscose Tommy Hilfiger Regular Kjole Fi
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Willah Solid Pants tør Polyester danse Plisseret 2 Us Størrelse Nwt Black at Kvinder 6Xw6dF

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sport Bomuld Plad Gul Front Sm1201 Bukser 5 Sz St John Grøn Pocket 10 Zip 6cn5UXqBfW
Størrelse Grey Ny 258 Black With Pants Stripes 6 Kate Ladies Spade 0wqEaaP
Hilfiger Straps Dw0dw04237 Tommy Jeans Regular Gul Fi Kjole Viscose Blu Woman

Gul Fi Jeans Tommy Regular Straps Woman Hilfiger Dw0dw04237 Blu Viscose Kjole vYcSq55