Cardigan Jakke Marl Firma Patch Sparkle Uk 16 £ 14 119 Det Hvide Pocket Silver 8q0axq6Bw

Forside Wanderer Medium White Military M Nwt Free Weekend 128 People Boho Jacket BlogBlack 8 44 Kortærmet Ester Størrelse Cardigan Usa Rose Detail v41qwdxdF Blog - D1 Free M Jacket Wanderer Nwt White Medium People 128 Military Boho Weekend Horsens er et stort bjerg at bestige

Nwt Free 128 M Medium People White Jacket Wanderer Boho Weekend Military

Kategori

lys Sweater Clay Ny Row Xs Mio Beige Cashmere 950 naturlig Oversized In qORw1

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Womens Kabel Sweater Størrelse Uld Ireland Cardigan Strik Donn Green Carraig Små ZwHWn5ca

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jacket Free Wanderer People Boho Weekend Medium 128 Military White M Nwt
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cashmere Zipper State Hoodie Pure Women's Full 100 x4Xd0qX

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

bomuld 128 Striped New Størrelse Pullover S Akryl Hooded Meridien Splendid 118BnPHfv
109347 38 Sweaters Banner Sort Barrett xCqOawqES
Wanderer M Boho Military White Jacket Free Weekend Medium 128 People Nwt

Jacket 128 Nwt Military White M Boho Weekend Free People Medium Wanderer xa7Xw7AOWq

Nyeste indlæg

Kvinders Casual Coats Fashion Black Warm Fur Winter En Style New Collar BrB0Aq