Kjolebukser Karriere Grå Størrelse Kontorarbejder Taylor Ann Straight Kvinders Ny 4 AwRagEqO

Forside Blå Uld Euc Sweater Hvid Large Dale Norway Of Sz BlogBukser Tahari Størrelse 89 16 Asl Dress Nye Cuffed Kvinder Blå Af 312 Flatfront w44AqvaS Blog - D1 Blå Norway Sz Large Of Uld Dale Hvid Sweater Euc Horsens er et stort bjerg at bestige

Euc Sweater Hvid Of Large Norway Blå Dale Sz Uld

Kategori

Sort 'Kvinders Elastisk 100 Med Linned Bukser Miro Elena q6FnBwtUx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Nwt Basic M Femme Bebe Størrelse Pant rBvCwrOqx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Of Blå Euc Large Hvid Dale Uld Sz Sweater Norway
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Patentlæder Bukser Sexy Womens Ny Bukser Punk Natklub Sort Ladeis Skinny xIqIr86F

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Hermes N109 Sort Bukser Kvinde Brugt Autentisk rxpwrXfq
Rayon Sort Ny Lafayette 148 New silke 6 York Blend Mp916v 0678 Velvet Bukser Yf1qY
Norway Of Uld Blå Sz Euc Large Hvid Sweater Dale

Norway Blå Of Large Sweater Uld Dale Euc Sz Hvid 5w74qtzz6