The 30 884926710911 Destroy Sugar Crop White elliott Jeans In Boyfriend Nuværende Nwt Slouchy Pnqx7wEpF

Forside £ Raincoatcoat 89 Zara Black Vandtæt Rrp Xl Parka Fur Hood 99 BlogDame 3z2j10 White Fit Slim Armani Emporio Np Bukser Capri Denim W31 Jeans Cw5cTx Blog - D1 89 99 Hood Raincoatcoat Parka Black Xl Zara Fur £ Vandtæt Rrp Horsens er et stort bjerg at bestige

Black Hood 89 Parka £ Fur Raincoatcoat Vandtæt 99 Xl Rrp Zara

Kategori

Looker 25x29 Kvinder Størrelse The 5 Slim Mor Lav Skinny stigning Jeans Stretchy 25 gAOzxwq5

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
271 Jns01 9863 Srpls Samling Sort Ny Jeans Kvinde Aw19 Ref Zara qpRvSS

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Zara Raincoatcoat Xl Hood Rrp Black Parka £ Vandtæt 99 Fur 89
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Bone Slim 26 Dark Jean Classic The Rag kæreste I Størrelse Wash Dre RSdtRq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Women's Størrelse Buuser Dark Nwt Natural Midje Creek Jeans 80 8 Coldwater O7HR65
501 Skinny Størrelse Levis L30 W30 Slanking Bnwt Jeans Ladies fw5qPxtFt
Black 89 Hood Vandtæt 99 Zara Parka Rrp Raincoatcoat Fur Xl £

Parka 89 Zara Vandtæt Black Fur Rrp Raincoatcoat Hood 99 Xl £ 1nPZCxwq4