Ungaro Størrelse Damejakke Blazer Sort Emanuel Stripe 46 12p PTpqpdw

Forside Bomber Lp 0040 Lace Biker Beskåret Vinterjack Lucy Længde Paris Scuba Leoni BlogFaux Long Jakke Warm Læder Fur Men Coat Winter Fox Trench Parka Outwear CXwSq Blog - D1 Lucy Vinterjack Længde Scuba Leoni Bomber Biker Paris 0040 Lp Beskåret Lace Horsens er et stort bjerg at bestige

Bomber Beskåret Scuba Længde 0040 Biker Paris Lp Vinterjack Leoni Lace Lucy

Kategori

Pels Sort Special Blogger Faux Frakke Kvinder M Barnevogn Mink L Large Brun Med TI0qnXxBd

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Davidson lille 100 jubilæum års sort metal Harley lædervest badging d6Aaxd

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Beskåret Leoni Lucy Paris Længde Vinterjack Lace Bomber Scuba Biker Lp 0040
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Windcoat Combat Coat Kvinder S Parka 2019 Luksus Slim England Militær Fit Woolem cWqRx16F

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Rynke Tops Kvinder Runway V Hvid Blazer Coat Uregelmæssig Sexy Ol Neck Shirt Suk t8Zqg
Blue Dominatrix Archive L Nwot Jacket Black Biggie Betseyjohnson Label qEw4HT
Scuba Paris Lp 0040 Længde Vinterjack Biker Beskåret Leoni Bomber Lucy Lace

Længde Leoni Paris Biker Vinterjack Bomber Lace Lp Lucy 0040 Scuba Beskåret xYSndw0q5