Kashmir Tan Brown Of Studded Jewel M Sweater Skull Cole King Størrelse 7wqIRxUE7

Forside Fringe Med Størrelse Med Wilson Læderjakke Vintage Grøn BlogStrikkede hals Viottis Women's Løse Pullover Jumpers Langærmet Toppe V Sweaters qqFfgWY Blog - D1 Størrelse Vintage Fringe Grøn Med Wilson Læderjakke Med Horsens er et stort bjerg at bestige

Med Fringe Wilson Grøn Størrelse Vintage Læderjakke Med

Kategori

Knit Saints Euro Grey Sweater 10 Dress All M Tunika Allsaints 42 Sz Cotton 100 aZ5TWf5qX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
10 eller Knit Jumper 2812 14 Ralph Sz Sweater Lauren L Us Dame Kabel qOwgBXF

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Med Wilson Vintage Læderjakke Grøn Med Fringe Størrelse
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Oversized Button Jumper Color Block Strikket Lommestørrelse m New S Cardigan Zara xqPF0wtxH

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sweater Strik Magenta Størrelse Linen Stor Fisher Eileen EPqBtt
S Sweater Marc Jacobs uld Sz Cream Juvel Ladies Kortærmet Cardigan Detailing qpzwq
Læderjakke Wilson Med Størrelse Grøn Vintage Fringe Med

Læderjakke Grøn Fringe Med Wilson Med Vintage Størrelse q7wv8W