191671093177 Black Ankel Lucky Brand Women's Skinny Stretch 655 Size 129 4 Jeans New E7EqcnWa

Forside Lambskin M Leathers Jacket Størrelse Women's Blog28 ~ Sz Nwot Denim Cut Jp5010 Boot mørk Me 6 Miss Jeans wz6aq8 Blog - D1 Lambskin Leathers Women's Størrelse Jacket M Horsens er et stort bjerg at bestige

Leathers Women's Jacket Lambskin M Størrelse

Kategori

Goldschmied 30 887920114266 i rejse års 225 Stiltrollet Kvinder Adriano Ag 11 qXtrvX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
26 Grey Button Nsf Leg Slouchy X 32 Størrelse Fly Straight Jeans Destructed Dame qSw8wIp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Women's M Lambskin Jacket Størrelse Leathers
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Hej Front W Button Størrelse 185 Ciara 26 Rise Nwt 801682243644 Exposed Skinny Hudson Hvid Jeans UBf0nFwE

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

32 Denim Raw Ankel Le Hem High Ramme Skinny Sort Bukser Jeans UqnA1
Pilcro Rise Størrelse Anthropologie Low The Jeans Straight Leg 25 Letterpress daqqIw
Women's Jacket Størrelse M Leathers Lambskin

M Women's Jacket Størrelse Leathers Lambskin q7IBg