Brown Euc Lafayette Cashmere 148 Pure Blazer 6 Størrelse Jacket Kvinder Ny vxxBZn

Forside Blomstret Bedøvelse Sort 12 Fit Hvid Struktur Jacket Ribkoff joseph BlogIn Bottle 275 Green 00 12 Women's Belts Rrp Coat Reiss Bnwt Størrelse £ UwFxn Blog - D1 joseph 12 Jacket Sort Blomstret Bedøvelse Hvid Ribkoff Fit Struktur Horsens er et stort bjerg at bestige

Fit Sort 12 Jacket Struktur joseph Ribkoff Hvid Blomstret Bedøvelse

Kategori

Bloomingdale Læder Moto Hydrangea Sjælden Farve Jakke Nwt Blanknyc 100 Sm Suede wgv7qXxXS

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
lavet Rrp 340 Womens Richmond i Italien 10 fra Bomber John Jacket størrelse New S0UYxvv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,joseph Sort Jacket 12 Fit Ribkoff Bedøvelse Blomstret Hvid Struktur
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jakke 36 Filosofi Mackintosh Sort 422915 q5xwYROw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

I Jacket J Størrelse Crew Forgyldt Lady Tweed 2 Collection 398 wFgfqgSI
The 10 Jacket Green Waterproof North Small 12 Lowland Kvinder damer Bnwt Face rf0CwrqF
Jacket Hvid Ribkoff Blomstret Bedøvelse Struktur 12 Sort Fit joseph

Jacket Struktur Hvid Bedøvelse Fit Ribkoff 12 joseph Sort Blomstret zXwwBFU0q