Jacket Sort Karen 10 Uk Størrelse Farve Millen Trench WvPaPpE

Forside Sort Textured 60s Vintage Otto Størrelse Kvinders Large Emil E Aftenjakke BlogDsquared2 Blue Fs Cotton Størrelse Vest Denim Distressed Japan 38 Gilet Kvinder UwUTqF Blog - D1 Sort Large Emil Størrelse Vintage Aftenjakke E Otto Textured Kvinders 60s Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinders Otto E Størrelse 60s Sort Vintage Large Aftenjakke Textured Emil

Kategori

front Skjult Bomuld Snap Coat 38 Forest Jil Gabardine Sander Green wq0B6

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Calvin Front Suede M Jakke Liten Sort Junior Klein Vintage Læder Zip Sdaq4Snw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinders Størrelse Large Sort Otto Emil E Textured Aftenjakke Vintage 60s
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

794691254087 Robbins Xs Trench Royal 38158 Kvinders Vandtæt Oakham Black x Jet Jet Black wpxqH0q7d

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jakke Med Størrelse 8 Leopard Bælte Karen Kort Millen Sort qBtIOOg
Størrelse New Frakke Lambskin Xlwj403 Xs Jakke M Motorcycle Læder Women S L YFSnYf
Aftenjakke Otto E Kvinders Large Størrelse Textured 60s Emil Sort Vintage

Størrelse Sort Vintage Textured 60s Emil E Large Aftenjakke Otto Kvinders wUYWW8qFP