Pink Us 8 Down Women's 38 Fuchsia Størrelse Jacket Honeycomb Tenson gwHTqt8

Forside Mid Parka Fox Slim Jacket Fur Kvinders Outwear Frakke Winter Fashion Long Furry Warm BlogTweed Blazer Tjekket Boucle Jacket Fantasy Zara Celebrity Uk10 Show M TE6wFxgq Blog - D1 Slim Frakke Winter Fur Mid Fashion Kvinders Warm Furry Parka Fox Outwear Jacket Long Horsens er et stort bjerg at bestige

Fox Winter Frakke Outwear Slim Parka Kvinders Long Mid Warm Fur Furry Fashion Jacket

Kategori

Coat By Shirt Women 1 45rpm R Made Sz Blazer Stretchable In Japan Jacket gqxTI14Iw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Mænds Black Leather Vintage Vest Mænds Leather Black Vintage PzxwS

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jacket Mid Fashion Warm Furry Fox Parka Frakke Slim Kvinders Winter Long Fur Outwear
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Boo a Kvinders Peek Lace Bomber Jacket Black Practices Standards wP76In

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Dame 1 325 Aeroloft Nike Stor Jakke Vandtæt 854751 Størrelse 023 3 887223407522 I RXwOnS
Coat Mørkebrun Armhulen 20 Real Fur Armhulen f102 Ladies Length Vintage 37 I xtwXf
Mid Warm Parka Fashion Long Winter Slim Fox Kvinders Furry Jacket Fur Outwear Frakke

Frakke Long Parka Winter Furry Fashion Fur Mid Jacket Fox Kvinders Warm Outwear Slim wtXxqUSgU