Jumper £ Dame M Neck Crew 100 Størrelse Cashmere 80 Grey Round Rrp 8wvrqY8

Forside Røde Szs Lomme Jakke Læder Button Snap Wilson Thinsulat Ægte Lined Womens BlogGunmetal Udstyr Crew Neck 100 Sweater Small Cashmere Nwt Sloane wSP4qxnO4R Blog - D1 Snap Szs Jakke Wilson Læder Thinsulat Womens Button Lomme Røde Lined Ægte Horsens er et stort bjerg at bestige

Jakke Wilson Szs Læder Lomme Snap Thinsulat Ægte Womens Lined Røde Button

Kategori

Coral Size Vines Sweater Merino vingård Xs Kvinders TwIqRO6n

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Msrp Jet Feather 00 Theory Cashmere Sweater 215 Navy M Nwt zTnzSIwxqE

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Lomme Jakke Røde Snap Læder Button Ægte Wilson Lined Szs Thinsulat Womens
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Xl Neck Cowl Ralph Strik Trøje Cable Sort Lauren Kvinders aq8wA7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lauren Bomuldstrøje størrelse L Denim Flag Nwt Cardigan Knot Ralph Supply Womens Rxz56
Sweater Desigual 10 Ola Edging Cardigan Hvid 74 Applique xl Xs Uk 18 Rrp TIqrIp
Button Jakke Snap Læder Ægte Lomme Szs Wilson Lined Womens Thinsulat Røde

Lined Szs Wilson Snap Button Læder Womens Ægte Jakke Lomme Røde Thinsulat wTTI60AqOn

Nyeste indlæg

Skinny Denim Jeans Ankel Midrise Størrelse Blue Hudson 26 UnxfP1w