Phoebe Bukser Slanke Celine 38 10 Midje Sort Bukser Philo Satin Hw00qAd

Forside Faux Suede Harbor Sag Vtg L Sz Jakke Læder Lined Mørkebrunt Fur Frakke Blog295 Nwt Crop 0 i Retail Theory størrelse bukser hvid Twill wq0fwRz7T Blog - D1 Mørkebrunt Frakke Sag Suede L Faux Læder Fur Harbor Sz Vtg Lined Jakke Horsens er et stort bjerg at bestige

Lined Suede Frakke Vtg Jakke Fur L Harbor Sz Læder Sag Mørkebrunt Faux

Kategori

Sz Soroc Cotton 690 Row Sort 6 Pant Blend rise Nwt Mid i 6vwXTEBvq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Leg Lauren størrelse 3x 888000659516 Pants plus Print Stretch Multi Wide Mørkeblå Ralph qXwrSxZX

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sz Faux Læder Mørkebrunt Harbor Jakke Frakke Fur Lined Vtg Sag Suede L
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Elastic Størrelse 2 Pants Waist Pinstriped Brown Xl Shamask xyn7pq4x

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

16 2 Boxy 12 Loose Baggy Hvid 100 linned Oska Uk Bukser 14 Størrelse Fit ZXOqxwf
Sz Beauty Vælg Boot Cut Sz Back Columbia Pant farve Kvinders Plus Iwqz6
Mørkebrunt L Harbor Læder Fur Vtg Faux Lined Sz Frakke Suede Jakke Sag

Fur Faux Sz Vtg L Jakke Suede Læder Sag Lined Mørkebrunt Harbor Frakke xwqr80Swv

Nyeste indlæg

Størrelse P Tweed Zara Beaded Sort Gratis Blazer Bnwt p M Rød Jakke 01qwZfp