Shorts Og Hot Edgy Størrelser Alle Læder Pant Kvinders Cool RgvIwqxx5

Forside M Kathy Læder Størrelse Kvinder Frakke Jakke Ireland BlogLørdag Women's Lined Columbia Ii Stretch Trail Sportswear Pant E5HTgRgqSc Blog - D1 Jakke Frakke Læder Størrelse Kvinder Ireland M Kathy Horsens er et stort bjerg at bestige

M Ireland Størrelse Jakke Frakke Læder Kvinder Kathy

Kategori

Kvinders Størrelse Millen 10 P246 Bukser Bukser Lined Karen Stud Uk aWnrxaO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Vælg Sz Straight Petite Kvinders Size Ankle Marilyn Je farve Nydj qZ0pp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ireland Jakke M Frakke Størrelse Læder Kathy Kvinder
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Ralph 100 Sort 10 Lilla Pants Etiket Cashmere Lauren Størrelse qrwrt4nf

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Pant Sz Front Stretch Twill Vælg Flat Dickies farve Women's qBH0X
Kvindernes Black officielle 4 Size Davidson Pants Harley rraqX
Ireland M Størrelse Læder Kvinder Kathy Jakke Frakke

Frakke Jakke M Størrelse Ireland Kathy Læder Kvinder wqIIRf