Gratis Bali Indigo Moon 4 bukser Ginger Nwt Set mennesker ​​350 ffr6Swqz

Forside Skinnende Parka Uregelmæssighed Strappy 2019 Bomuld Polstret Coat Down Winter Kvinders Warm BlogStrik M Grøn Medium Fisher 168 Ny Slim Kvinde Bukser Eileen Slit hem 298 Størrelse A64qCp Blog - D1 Strappy 2019 Parka Uregelmæssighed Skinnende Down Bomuld Winter Coat Kvinders Warm Polstret Horsens er et stort bjerg at bestige

Uregelmæssighed Winter Warm Bomuld Down Kvinders Coat Polstret 2019 Parka Skinnende Strappy

Kategori

Xs Palazzo Bukser Vid Ben Ralph Ziakash Kvinders Røde Bhfo 789022684848 8929 Lauren n8w7Bpq4x

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
uld 38 Grå Sander Jil Pants 8 Skinny Brun Nwt Leg aw1I8w

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,2019 Winter Warm Bomuld Uregelmæssighed Skinnende Strappy Down Polstret Kvinders Coat Parka
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sømand 10 Stribet Nwot R 6 Talje Blå Boden Høj Southampton Knap Jean Hvid fHpxWwUq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

F6867 2 J Størrelse Tegl Crew Ratti I Beskåret Geometrisk Print Collection uldbukser zanvwqxpPz
427252 Xs Bukser Alexander Pink T Wang Af qnw0Ag8z
Kvinders Polstret Warm Parka Down Coat Skinnende Strappy Winter Uregelmæssighed Bomuld 2019

Uregelmæssighed Strappy Parka Skinnende 2019 Polstret Warm Winter Down Coat Kvinders Bomuld BFa88

Nyeste indlæg

m Jacket 18vw 97453 Softshell Harley l 1w Hooded xl Fur S lined davidson Faux fwn1Awvq8