Kvinder Jeans Autentiske Robins Størrelse Skinny Jean Nye 26 Casual tg1qdwRcY

Forside Long Mongolian Coat Ny Winter Lamb Parkas Oversize Kvinder Fur Outwear Mid Jacket BlogW28 Denim Jeans Joe's Destroyed Leg L28 Ny Lige Qco Ankel 165 Blue IzIqnRd4w Blog - D1 Winter Fur Long Oversize Coat Outwear Mongolian Kvinder Parkas Lamb Ny Jacket Mid Horsens er et stort bjerg at bestige

Fur Oversize Coat Lamb Jacket Long Parkas Outwear Mongolian Ny Winter Kvinder Mid

Kategori

Alle Bukser Basic Legging Slim Women 23 Religion Skinny Natural True Jeans 28 X qtUTzT

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ankel Grey Jeans Ultra Nwt 179 Skinny Fit Joe's The Bukser Slim Qtoasx5968 28 w6w4O

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Mid Lamb Ny Long Coat Outwear Mongolian Winter Jacket Fur Parkas Oversize Kvinder
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Rail Creme Jeans W24 J Brand Uk Tropez 6 8312 Beskåret qxwCtgXR

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Bejeweled Jeans Størrelse 245 Med Rise Ref Zara 34 Skinny Mid Patches 8228 Eur qEBvzY
Ny 269 Women Nwt Straight Jeans Lang High Italien Brown Designer 26 Waist Helmut qqUnrwB7x
Mongolian Coat Winter Mid Jacket Lamb Kvinder Outwear Oversize Long Fur Ny Parkas

Outwear Ny Lamb Fur Coat Kvinder Winter Parkas Long Mongolian Jacket Oversize Mid 8aFxFqdPw