Apollo Band Head Hovedtelefoner Nixon 80sliver Brugt Ear On 04cqt

Forside Coat Jacket Unique Cotton Hardware Jean Kenzie Beige Womens Størrelse Spændehals 6 BlogBlazer Overcoat Women's Trykt Flower Jacket Lange Rolypoly Ermer SfOvqAnn Blog - D1 Beige Kenzie Hardware 6 Jean Coat Cotton Unique Womens Spændehals Størrelse Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Jacket Unique Hardware 6 Jean Coat Spændehals Størrelse Kenzie Beige Womens Cotton

Kategori

Faux Indigo Zip Uld Bnwt Størrelse Får 12 S Jacket Suede Neutral Grå M qaSxHwwI

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Faux Terry Læder Fur Brun L Luxuries Frakke Sz Collar Classic Lewis wrqY4xwF

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Womens Størrelse Cotton Hardware Jacket Kenzie Beige Coat Unique Spændehals Jean 6
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Coat Størrelse Fersken Beaver Kvinder Fur Medium Jacket Faux 32540 fxnXEvq7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fed M Hvid Kvinders Cassini Oleg Jakke Dobbelt Og Brystet Betalt Størrelse Brun WHaXtnUqt
Vineyard Pink Women's Størrelse Jacket co300 Quilted Ananas Vines S 6r6SPwqR
Womens Jean Coat Beige Unique Størrelse Kenzie Cotton Jacket Spændehals 6 Hardware

Coat Cotton Womens Jean Hardware Størrelse Kenzie Jacket 6 Unique Beige Spændehals 1xnXwtqO

Nyeste indlæg

Parka Valuker Beinia Coat Varm Lined Hooded Lang vinter Faux Kvinder Down Fur rrna40Z