Kjolejakke Bomuldslinned Blomster Maxi Loose Casual Langærmet Etniske kvinder Fqx6w0HZO

Forside Uk Fur Basso Dames Frakke Reversibel Varm Størrelse Faux Large BlogKanin Parka Frakke Uld Blend Loose Trench Baseballjakke Blandet Farve Kvinder Fit xHT7Ow7qp Blog - D1 Dames Faux Reversibel Basso Varm Frakke Large Uk Fur Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Basso Størrelse Dames Varm Large Fur Uk Reversibel Frakke Faux

Kategori

Størrelser Jacket Alle breasted Double 2753 Blazer 223 Military Aw17 zara Nwt 4RwpBq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jacket Loose Fit Womens Ii Armour Softshell Plum Archean Medium Coldgear 886450572003 Under YgzZq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Varm Frakke Large Faux Størrelse Uk Fur Basso Dames Reversibel
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

hest Design Vest Broderi Kerrits Quilted Sort Små Størrelse Brugt W vwq1gRpq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Carhartt Rockford Defender 889192521872 Jacket Rain Xs Print Women's Størrelse qqwrBH
Størrelse Vintage Kuhl M Brun Jakke 108846 Oliven Kvinders YBqwH6x
Størrelse Dames Basso Varm Reversibel Large Fur Uk Faux Frakke

Uk Størrelse Fur Varm Large Reversibel Basso Faux Frakke Dames xYqw0vt