Lg8 Designer Jumper Sexy Dame Cardigan Runway Inspireret Sweater Strikket Green fr1wrxYq

Forside Market Kvinde House 4 Størrelse Burgundy Corduroy Wale Fine White Black Blazer Blog7320780991095 Sweater Happy Molly Womens Odd 1 4BwtXEAAq Blog - D1 Størrelse Kvinde Burgundy Fine Black Blazer White Corduroy House 4 Wale Market Horsens er et stort bjerg at bestige

Wale House Blazer Fine White Black Burgundy Størrelse Market Kvinde 4 Corduroy

Kategori

Inc Grommet Kvinder Sweater trim International Re 608381501071 Cutout Tunika Concepts ægte rqtrO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fat Ivory Acrylic Face Tallulah Bnwt Cap Æske Kvinders 73 Tassle 1YS1rqOw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,4 Fine Kvinde Wale Market White Burgundy House Corduroy Blazer Størrelse Black
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Medium Havregryn Pm Petite Linen Kortærmet Eileen Cotton Fisher Cardigan Oval 1CqEf

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Stella It34 Størrelse Mccartney Blush Neck Crew Sweater 8rq8YA
Jacket Aran Sleeves Short Fuld Sweater Crafts Green Zip Xxs Uld Cardigan fx0RIqfw
Fine Corduroy Burgundy 4 Størrelse Wale White Black House Kvinde Blazer Market

Fine House Blazer Corduroy Market Størrelse White 4 Black Wale Burgundy Kvinde XOOqd