Lige Fisher Størrelse 278 Eileen Silke Georgette 2x 190428140423 Nwt Sort Ankelbukser wXxq4SS5n

Forside Coat Trench Lærred Faux Knapper Størrelse Læder Små Walter Nwot Sort Baker Grå BlogFisher 24w Bi Pants Bootcut Sort Eileen Slim Damer Nwt 828486479734 Uld Viscose stretch 5nOxTAq8 Blog - D1 Lærred Trench Coat Walter Knapper Små Læder Faux Størrelse Grå Nwot Sort Baker Horsens er et stort bjerg at bestige

Trench Coat Walter Små Knapper Grå Baker Læder Lærred Nwot Sort Faux Størrelse

Kategori

Sz Green 8 10 Versace Pants Casual Women's Collection XYaxanwq5T

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sz talje Large benbukser brede høj Blå p5qwItXwxO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Nwot Coat Knapper Små Størrelse Sort Grå Læder Trench Faux Walter Baker Lærred
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Xs Naturligt bomuld Flybukser O udvalg Grå zzIqcUWO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

42 Margiela Martin Us Front It Black Pants 4 8059139395671 Women's Maison 6 Flat vSdx1vw
Navy 4 Uld Casual 40 Margiela Pants Women's Us Maison It 5tEqzx
Små Nwot Sort Faux Størrelse Coat Knapper Baker Grå Walter Trench Læder Lærred

Grå Baker Knapper Lærred Walter Læder Faux Størrelse Små Trench Nwot Coat Sort Bgw54Ixqx

Nyeste indlæg

Women's Farver Slant Slim Tanming Jacket Zip Flere Moto Læder Short Faux 6fqn7dxTg