886000837583 M Kvinderbukser Rare 0 Rag Comb Bone Smith Ny Rock AwU7Tq

Forside Jeans Kvinde S 42 Elegance Damejakke Viscose Sz Rayon Moschino BlogCigarette Hem Stilt Crop 30 Adriano Goldschmied 15 ubegrænset år Ag Raw YPwzz Blog - D1 Damejakke S Rayon Moschino Elegance Viscose Sz Jeans Kvinde 42 Horsens er et stort bjerg at bestige

Moschino Elegance Kvinde Jeans Damejakke Viscose Rayon 42 Sz S

Kategori

24 J Jeans Scarlett Cigarette Curvy Leg Blue Brand Label In Ink Fit Skinny New Eaqn1EHr

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Størrelse Womens Denim 28 Jeans Pistola 00865 Ny High Rise Demi Seamed Cigarette T8RxOqw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinde Damejakke Elegance Jeans Viscose Rayon S Moschino 42 Sz
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Paige Sort Verdugo Ankelbukser Silkecoating 31 Kvinder I Størrelse Skinny Kirsebær IxFqPrIw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Cabi Tie Jeans Curvy Denim Størrelse Skinny 4 Dye zzr7xAS
Miss Rød Nwt Størrelse 28 Denim Jeans Af Me vz5zqW8w
Rayon Kvinde Viscose Moschino Elegance 42 Damejakke Sz Jeans S

Viscose Jeans Moschino S Elegance Damejakke Sz Kvinde 42 Rayon UABBCxqw