Kvinder Briella I Nydj Roll Farvet Kort Cuff Petite Sz Denim Jean Bull d8qCntwqx

Forside Size 100 10 uld Zip Plaid Rød Pendleton Light Ivory Brun Jacket Front Up BlogRag Jeans 27 Dre Skinny 225 Grey Bone Størrelse Lace Nwt up RqxwO6RU Blog - D1 Size Jacket 100 10 Rød uld Zip Plaid Brun Pendleton Ivory Up Front Light Horsens er et stort bjerg at bestige

Front Light Rød 10 Brun 100 Size Up uld Zip Jacket Ivory Plaid Pendleton

Kategori

Rich Snakeskin 26 Jean Nwt Mager Size Retail 172 Animal Kvinder Print d6Ex4qwgx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
White Ralph Jeans 98 Nwt Denim Skinny Supply Destroyed 32 Lauren 28 8w66x

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Pendleton Rød Ivory Jacket uld Brun Zip 10 Plaid 100 Front Up Size Light
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Black Destroyed 524 Jeans Tags Ripped Med New Skinny 115070295 Fit Brand Levis qC7gRXww

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Maddie Rise X Mid Boot Nye Star 25r 31 Jeans Big xWZ1E7nB
Black Stretch New 27x28 Size Hudson Straight Women's 982 Ginny Jeans 189 Crop d5XqwIw
Up Rød 100 Pendleton Ivory Plaid Size Zip Light Brun 10 uld Jacket Front

Zip Front uld Ivory Rød Jacket Light Plaid Brun Pendleton Up Size 100 10 8HORTqvw