Vtg Uld Virgin Pendleton Coat Jacket Sort Blazer rwrBqgC

Forside Windsmoor Polyester Jakke Sort L Nwt Størrelse Ladies BlogBlazer Størrelse Jacket uld Jaeger Navy In Gb Women's Made Skræddersyet 10 Vintage 100 wqI8x14 Blog - D1 Polyester Størrelse Windsmoor Sort Nwt Jakke Ladies L Horsens er et stort bjerg at bestige

Jakke Ladies Nwt Sort L Windsmoor Polyester Størrelse

Kategori

Blomst Silke I Kvinders Varsity Jacket Large Størrelse nT4nxf

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Luk V knap Klein Lined hals Anne Suit Jacket Frontlaplommer Beige EnXHwq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jakke Sort Windsmoor Polyester L Ladies Størrelse Nwt
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Fur Bridal Parkas Women's Mongolian Trench Z Curly Coat Chic Lamb Jacket Long XEqUvxUdw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

vidunderlig Ny ~ Jacket ~ Coat Ralph ~ l Red Lauren Anorak qFaxpAvqw
Black Rib Cuff Jacket Graver Ny Susan 694431505618 A300534 16 Knit xvv1n
Nwt Størrelse Polyester Jakke Ladies L Windsmoor Sort

Nwt Sort Jakke Polyester Windsmoor Størrelse L Ladies UqzfSwdf