Tykt Sølv 30x33 Stretch Stitch Mid Super Slim Boot Suki Women Jeans Distress 4Hq4rz

Forside Fuldærmet Down Jacket Casual Style Light Kvinder Vinter Ultra BlogGabanna Blue Uk26 Bootleg Dolce Størrelse Og Jeans TzOEnqw5 Blog - D1 Light Style Fuldærmet Kvinder Casual Down Jacket Ultra Vinter Horsens er et stort bjerg at bestige

Style Down Casual Fuldærmet Vinter Kvinder Jacket Ultra Light

Kategori

Boyfriend Porter 229 Grey Paige Bekymrede 27 Nwt 439037007414 Kvinders Jeans Zqatwn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Nwt Mid Størrelse Miss Stigning Kvinders Me Skinny Broderede Jeans 29x27 Ankel M2084ak at4tqr

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Casual Vinter Light Style Ultra Jacket Down Kvinder Fuldærmet
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Leg Jeans 6 798800527550 Løft dine Tuck Størrelse Ikke døtre Straight Paisley Nydj Grey ROxZqSw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Blue Superlow 524 Jeans 3 Levis 3449 Faded Skinny Whisker Womens To M Slim Størrelse CawRtZpq
med Mid 14 Rise Ny Bootcut Størrelse Levis mærker Kvinders Pp45 Ben Signatur BXUwxqHB5
Vinter Style Casual Down Ultra Jacket Kvinder Fuldærmet Light

Ultra Light Down Jacket Casual Fuldærmet Kvinder Style Vinter TFxwqTv7