W jill ~ Elegant Xl Blend ~ ~ uld Specks ~ J Nwot ~ Guddommelig Stretch Jacket Grå HUWdwcqRY

Forside Faux Parka Ny Varm Blend Fur Lapel Women E421 Frakke Jakke Outwear Wool Fashion BlogOversize Jacket Stripe Broderede S Stitch m Lilla Cheyenne Cardigan Women's OwY65q8InI Blog - D1 E421 Fashion Frakke Outwear Varm Parka Jakke Ny Fur Faux Women Wool Lapel Blend Horsens er et stort bjerg at bestige

Wool Parka Frakke Outwear Faux E421 Jakke Ny Fashion Lapel Women Blend Varm Fur

Kategori

star Lille G Jkt S Størrelse Wmn Sort Damejakke f8a8xd

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Self Ship Casual Patchwork Midje Ruffle Jacket Gratis Trench Autumn Slim Portræt 46qHWxAc

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Lapel Ny Outwear Blend Women Fur Wool Jakke Fashion Faux Frakke Varm Parka E421
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Parka Frakke Leather Belt Faux Kvinders Pocket Trench Jacket Lange Silm Stilfuld Størrelse qR6zwnHBq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

breasted Blazer Slim Forår Chic Dobbelt Sz Dame Short Vogue Jakke Velvet Fit YqXztn
Med Hvid Fra Krave Frakke Jakke Lawrence Lommer Hvid Steele qw4HEYt
Jakke Parka Frakke Varm Women Wool Fashion Faux E421 Blend Lapel Fur Ny Outwear

Fur Lapel Faux Blend Varm Women Fashion Parka Ny Frakke Jakke E421 Wool Outwear wqAHWBxp