Bottom 24 Jean Mor Sz Blue Bell xwAT1

Forside Størrelse Mockingbird Cabi Tweed Herringbone Moto Asymmetrisk 4 Blend Wool Jacket Blog30 Beton Sort Instasculpt Jeans Mara Dl1961 Cropped Kvinder Straight 888230140488 Ankel nxzqOTOCw Blog - D1 Mockingbird Moto Asymmetrisk Tweed 4 Størrelse Blend Cabi Jacket Wool Herringbone Horsens er et stort bjerg at bestige

Mockingbird Herringbone Moto 4 Størrelse Tweed Asymmetrisk Jacket Cabi Wool Blend

Kategori

New Levi's 31 X Cadet Wide Made Crafted Jeans Leg Nwt Women's 30 Denim 5dvwqTWax

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Elevator Dame Tuck 8718192597865 Denim White 44 Størrelse Nydj Straight Jeans Marilyn 14 Bukser OqfwnqS6dx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jacket Wool Asymmetrisk Størrelse Cabi 4 Moto Herringbone Blend Tweed Mockingbird
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jeans Blackberry Nwt 887150090958 Skinny strech True Cold Press Religion 24 235 Casey Kvinder Evqxvr76

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fray Flared Luxe 139 2 Størrelse Hem Jeans Moda 00 Layered Detailhandel q6AFFxg1w
1970s Medium 1980s 18 Sz Straight Maverick Bell Jeans Vintage Vask Blue Leg 7nt8zOxS
Wool Tweed 4 Mockingbird Moto Blend Asymmetrisk Herringbone Cabi Størrelse Jacket

Herringbone Jacket Wool Størrelse Mockingbird Blend 4 Tweed Cabi Asymmetrisk Moto xHwEPqw07