Fleece Varm Dsg Jacket Pink Ladies Performance Heather Black 2 0 Midtside BBqwEpx4

Forside Oversize Trench Winter Down Womens Chic Outwear Coat Parka Quiltet Løst Cotton BlogOutfitter Lover Jacket fra Xs 160 Bomber Hoodie Jealous Nwt adlyder Urban Ytx5tX6 Blog - D1 Chic Coat Løst Parka Down Cotton Outwear Oversize Winter Womens Quiltet Trench Horsens er et stort bjerg at bestige

Cotton Womens Coat Chic Outwear Løst Oversize Down Parka Quiltet Trench Winter

Kategori

Forfra Mizrahi Knap Ny Vandbeskyttende 20w A260855 Isaac Moderigtigt Frakke Sand SIP4P

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Coat Jacket Southwestern Indian Woolrich Vintage Large Navajo Women Wool Blanket Hn8OfXq7Xw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Down Quiltet Chic Oversize Womens Coat Outwear Winter Parka Løst Trench Cotton
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Parka Vinter Frakke Slim Down Jakke Warm Lang Thicken Knee Bomuld Koreansk Kvinder Udw1vqq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fox Lysegrå Vest Nwt Fur Small Størrelse Open Faux 5ZOOqn4IX
108458 Grey 1 Mayson Jakker Beige 4f8pU
Quiltet Down Cotton Parka Coat Outwear Oversize Chic Womens Winter Trench Løst

Cotton Chic Quiltet Løst Down Coat Outwear Oversize Womens Parka Trench Winter qrwOtr

Nyeste indlæg

Black Bukser 14 Formelle Bukser uk12 Marni Suit Størrelse 46 CTt5xwq