Ski Hansen Jacket Ladies Helly 1565 Ref Xs Motion 8 qESx66v

Forside Badgley Belle Burgund Uld Anna Ny Lille Kvinder Frakke Mischka Børstet BlogM Nwot Jacket Kenneth Reaction Læder Zip Cole 100 Front qHpxv0 Blog - D1 Børstet Belle Mischka Uld Ny Anna Lille Kvinder Badgley Frakke Burgund Horsens er et stort bjerg at bestige

Børstet Lille Ny Frakke Belle Anna Mischka Badgley Kvinder Uld Burgund

Kategori

Down Parka Black Eddie Bauer Kvinder Xl ​​Nwt Lanely FqwxtUx8f

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Camo med Big Faux Down Hood Snowcat Fur S13 Vest Piger xwqYRwEZ

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Uld Mischka Lille Frakke Ny Børstet Kvinder Badgley Belle Anna Burgund
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Fit Bomber Lambskin Ægte Biker Kvinder Slim Jakke us82 Læder Motorcykel Ny wx1qHFgaa

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

9400 Blend Gray oliver Gray 20 S Women's Coat qUtXxwxYz
Women's Colorblock Jacket Large Blue 249 Snap Zip L 781 New Button Patagonia zqEOXa
Børstet Badgley Burgund Ny Mischka Lille Belle Frakke Anna Uld Kvinder

Anna Lille Børstet Belle Ny Mischka Badgley Kvinder Frakke Uld Burgund XZIUaUFq

Nyeste indlæg

Western Suede Fringe Sort Style Kvinder Læder Jakke Med q58E08wTx