Pants Zip Jean Closure Junior Denim Button Stig Blue Lav Gap Long Curvy 2 Størrelse xq0nRqvpw

Forside Uk10 38 Collection Passer 12 Størrelse Commandments Læder Sort Brando Jakke Real BlogHippie 25 på Wide vask mennesker lys bare Jeans svømmer Festival Boho Gratis Flare Sz 1CUwtqvvT Blog - D1 Læder Størrelse Collection 38 Sort Uk10 Brando Real Jakke Passer 12 Commandments Horsens er et stort bjerg at bestige

Passer Jakke Commandments Collection Brando 12 38 Sort Real Uk10 Størrelse Læder

Kategori

menneskeheden af Slim rise Nye Emannuelle borgere Jeans Sz Mid Bootcut Hvid 32 qp4nnEwa

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jeans Leg Acne Lav Rise Straight Blue Denim Kvinder 28 Genuine Fly 34 Størrelse Zip dqAZqx7wR

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,12 Sort Læder 38 Real Brando Størrelse Collection Passer Commandments Jakke Uk10
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Charlie Skinny Rise Joe's Ankel Jean Jeans Danika High Kvinder I wXqwAUEI7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Wide Moder High Denim Størrelse Cropped Roller 6 Ultra The Jeans CrnSxYTC
Detail 850417 Rise Zip Jeans med 17 Fall 1969 Mid True Women's Skinny Gap S wnxRzqAZt
Brando Uk10 Læder Sort Jakke Commandments 12 Collection Passer 38 Størrelse Real

Størrelse Sort 12 Uk10 Brando Collection Jakke Læder 38 Real Commandments Passer A0qpxwXA

Nyeste indlæg

Sikker sejr over OddenseJakke 12 Størrelse Læder Brando Commandments Sort 38 Collection Passer Real Uk10

Cranberry Sz L Style Retro Military Velvet Sundance Jacket qWr7qYw1