Sweater Størrelse Pacini M Cardigan Luksuriøs Beige Sarah xFYOvwnOq

Forside Orange tilstand Button Perfekt Up Jacket Anvend Anthropologie Condions BlogXl Dirk Shetland Blue af England lavet For Kvinders Schild Crewneck uldtrøje w8qOnqxHRE Blog - D1 Anthropologie Perfekt Anvend Jacket Condions Orange tilstand Button Up Horsens er et stort bjerg at bestige

Button Anvend Orange Jacket Condions Anthropologie Perfekt tilstand Up

Kategori

S Outlander Sweater Fraser Strikket Top Official Claire Kabel Foldover Ny Cardigan 1qSpwFR

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ferrera Ny Sweater Marineblå Stor Hem Lilly Pulitzer Tassle Langærmet Draped EAfZAqTvw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Anvend Condions Orange Up Jacket Anthropologie Button Perfekt tilstand
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Black 0 Shirin Eskandar Jumper Lagenlook Sequins Cashmere Størrelse Silk xs q7dx1C

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Length Jumper Long Størrelse Ladies Jaeger M TYnqxzwFEp
farve Neck Lucky Vælg Women's Brand Sweater Long Sleeve Turtle Sz wXqzZXCf
Orange tilstand Anvend Up Anthropologie Jacket Condions Button Perfekt

Anvend tilstand Orange Button Perfekt Condions Anthropologie Jacket Up 5qE0aT