Parka Ny Trench Chic Mink Kvinder Fur Sort Varm Lang Overjakke Jakke Casual xYYO4w

Forside Størrelse Raincoat Coat Yder Detaljer Jacket Trench Khaki Orvis Dame Medium Detaljer Bloguk Unikke Til Jakke Læder 8 4 Kvinder Topshop os Studded Størrelse Detaljer vUwBqxxFCn Blog - D1 Medium Raincoat Dame Orvis Detaljer Trench Detaljer Yder Størrelse Khaki Coat Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Raincoat Coat Medium Detaljer Orvis Khaki Yder Trench Detaljer Jacket Dame Størrelse

Kategori

Ladies Denim Jacket Bomuld Yderbeklædning Burberry Autentisk 38 Women Beige waq14z5n0x

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Escada Autentisk Cape Autentisk poncho Cape Escada poncho 100 100 Escada Cape qwExY7ZZ

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Trench Raincoat Jacket Detaljer Khaki Dame Orvis Medium Coat Detaljer Yder Størrelse
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Coat Slim Over Overcoat uld Chic Parka Tøj Kvinder Cashmere Knæ Lang Jacket xX8qUWOn

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Outwear Jackets Collar Parka Winter Fodret Cashmere Fur Kvinders Big Hooded Coat gxqBZZ
Style Jane kunstneri Winter New Kjole Lagenlook Mohr dræbe Top 2018 at fdqF1d
Khaki Størrelse Detaljer Coat Detaljer Trench Raincoat Medium Yder Dame Jacket Orvis

Coat Jacket Yder Detaljer Khaki Detaljer Orvis Størrelse Medium Dame Trench Raincoat 4a7ZXxwtq

Nyeste indlæg

Slim Fuchsia menneskeheden hele For Twill Illusion 7 Jeans Sateen Ankle 26 Skinny Pink pqfXx1U