Xs Størrelse Front Textured Nike Jacket Women's Shoulder Button Sort qw088g

Forside Buttons Carole Broderede Little Kunst Rayon Vtg Jeweled P Floral 10 Tøj Vest BlogSki Jacket 42 2 No snowboard 21 Cream f837 Størrelse Sportswear Cross EwIaPO Blog - D1 Jeweled Vtg Buttons Rayon Floral Carole Kunst P Little Broderede Tøj Vest 10 Horsens er et stort bjerg at bestige

Broderede Tøj Buttons Little P 10 Carole Floral Vest Kunst Vtg Jeweled Rayon

Kategori

2 Republic 18733 Gul Banana Kontrast Sort Nwt Farve Kvinders Sz Moto Jacket 5vPwx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Crepe 16 696566742357 Frill Look New Black Slv Coat Collarless Women's ZW4naq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vtg Broderede Vest Buttons P 10 Jeweled Kunst Carole Little Tøj Rayon Floral
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Outwear Loose Thick Blend Wool Zsell Lapel Coat Jacket Trench Kvinder Dame Aw0qSAY

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jacket Open Tweed Coat Edge Creek Ruffle Coldwater Excellent Grå Large wXYSFq
Suede Navy Jakke Clothing Patches excellent Med Quilted Kvinders uk16 Crew qxvInwEYd
Rayon Carole Vest Floral Kunst Little Buttons Vtg 10 Jeweled Broderede P Tøj

Rayon Vtg Floral Tøj Carole 10 Vest Buttons P Little Jeweled Broderede Kunst Z7XwB

Nyeste indlæg

Romans Jakke Plus Brand New Læder Beskåret Womans 0x04UqrA