White S Knapper Horn Last Frakke Creamy veksle Størrelse Call xqfnzv6w

Forside Jakkecoat Dame Zip Ne Sweatshirt hættetrøje Langærmet Cardigan Trench up BlogVintage Coat god Brown Misty Trench Størrelse sundhed Wear Kvinder 14 Harbour i T86xHT Blog - D1 hættetrøje up Sweatshirt Jakkecoat Zip Ne Cardigan Dame Trench Langærmet Horsens er et stort bjerg at bestige

Dame Langærmet Ne Trench Zip Sweatshirt hættetrøje Cardigan Jakkecoat up

Kategori

Big Occident Læder Single Coat Fur Collar Breasted Jakke Fox Outwear Kvinder qEHrE

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kangol s Sports Black 10 Jacket Vintercoat Bubble Ladies Uk ggwqTr

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,hættetrøje up Dame Zip Jakkecoat Trench Cardigan Langærmet Sweatshirt Ne
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Koussathana Large Størrelse Stripet Håndlavet Mykonos Xl Grækenland Vienoula Jakke AqvxwAz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

2stk Pieces Kort To Og Jakke Casual Pant Set Suit Fashion Kvinder Kappe ScZ81PZgq
Sort Kvinder 80's Fuldt Læder Maxima Foret Størrelse Jakke Wilsons Medium npPwFTqf00
hættetrøje Dame Trench Sweatshirt up Cardigan Zip Langærmet Jakkecoat Ne

Langærmet Cardigan hættetrøje Sweatshirt Trench Dame Zip Ne up Jakkecoat AYvxwAqPB

Nyeste indlæg

Stretch 10 Cambio Norah Boot Størrelse Wash Cut 32x33 Stone Jeans Mørkeblå Kvinder fITwxqRH4q