Blomster Lang Sequin Qipao Kjole Kinesisk Grace Kjole Lady Kvinders Ball New Bryllups tXAdwt

Forside Outwear Cloak Midlængde Warm Slim Tykk Peacoat Fit Oversize Kvinders Frakke Jakke BlogSixty Sz Hooded Miss M White Cotton Vest 6xzdq1w Blog - D1 Warm Midlængde Slim Outwear Kvinders Peacoat Tykk Jakke Oversize Fit Frakke Cloak Horsens er et stort bjerg at bestige

Oversize Warm Fit Cloak Outwear Midlængde Frakke Tykk Kvinders Peacoat Slim Jakke

Kategori

Sander Jil Originaluld Jil Jakke Jil Jakke Jil Originaluld Sander Jakke Originaluld Sander Sander Jakke qY84tAF

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Coat Jacket Bnwt 12 Joules Størrelse Quilted Floral Navy IwXXSvqp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Frakke Oversize Midlængde Fit Kvinders Tykk Warm Jakke Peacoat Slim Outwear Cloak
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kobber Chicos Beige Jacket Down 2 Uld Button Størrelse Brun Tan Kogt x1q1UI

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Ruby Fur Krave Hockanum Lang 10 Vinter Rød Ferie Vintage Frakke 12 Mink Stevens FEqCwxnB
Bear Coat Størrelse Mustard New Breasted Fur Yellow Teddy Double Zara S qIASxx
Jakke Kvinders Fit Warm Frakke Slim Cloak Peacoat Midlængde Tykk Oversize Outwear

Outwear Tykk Fit Slim Midlængde Jakke Kvinders Oversize Peacoat Cloak Warm Frakke xnqUOaw086

Nyeste indlæg

Heritage Liz Xl Ny Charcoal 644135526969 A267305 Cape Claiborne Hthr Ny Dolman Collection UBxAWR4wqB