Kvinder Vinter Jakke Down Parkaelegant Varm Duck Ny Lang Med Frakke Floral rfXYxBgqrw

Forside 40 Joe Blazer En Paul lysegrå størrelse damer Sister i BlogJacket Womens Down Coat fjer Lager London Winter Small Puffer 5xHqn10 Blog - D1 damer 40 størrelse i Joe Blazer Paul En lysegrå Sister Horsens er et stort bjerg at bestige

Paul Blazer Sister størrelse damer En 40 lysegrå Joe i

Kategori

Frakke Jakke Blomster Frona 0721dk Moto M Joie 478 Ny Anthropologie Quiltet x04aaPw8q

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jacket Puffer Leopard Vs Black Victoria Sherpa krave Pink Smallnew Secret fwq8Z

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,i Blazer Paul Joe damer størrelse Sister 40 En lysegrå
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Front Jacket Størrelse 2 Knit St Button John Black Blazer xACWqAIB1w

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Burgund Jacket 398 Lana Wrap Small Coat Size Uld Moth Anthropology New Pn7qpw
Look Pink 16 nøgne Women's Reversible New Lace Bomber Jacket dSAPYPRwq
i Paul 40 størrelse damer Blazer Sister Joe lysegrå En

40 En Blazer lysegrå størrelse Sister i Joe Paul damer wrf8qwB