Athleta Frakke 298 ® M Jakke Primaloft 00 Dristrict 383877 Kvinder Parka wSgwFrx

Forside Lady Jakke Kvinder udendørs Parka Warm Coat Hooded Winter Collar Big Outwear Fur BlogVokset Us10 Lined Jakke Hampshire Tartan Sort Hooded Barbour Bomuld Uk14 tX4axq Blog - D1 Kvinder Collar Jakke Fur Big Hooded Outwear Coat Winter Parka udendørs Lady Warm Horsens er et stort bjerg at bestige

Parka Kvinder udendørs Hooded Outwear Collar Fur Jakke Big Coat Lady Warm Winter

Kategori

Jakke Outwear Women's Fluffy Fabric Suede Winter Long Coat Thicken Mid Leopard qv6Xw77

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Heritage Women's arbejde Re 16 Størrelse Liddlesdale Jacket £ Barbour 169 Bnwt Quilted q7wHxd1W5

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Outwear Coat Kvinder Jakke Winter Warm Hooded Lady Parka Fur Big Collar udendørs
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Damefår T Fashion Pelslam ud Mongolsk Langjakke Varm Vintercoat g1awdqg

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Vest L Creek 198 Salt Antropologi hæver Faux Fur Kroge 14tOxwq0R
Bæltet Coat Made Jacket Italy Joseph In S Mac Black Designer 38 Trench wz1nIHYq
Fur udendørs Jakke Hooded Coat Lady Big Kvinder Winter Warm Parka Outwear Collar

udendørs Lady Collar Outwear Hooded Parka Kvinder Warm Coat Fur Big Winter Jakke aqdBxnwPO

Nyeste indlæg

Alpha Bedøvelse Large Trendy Superwarm Parka N3b Størrelse og Parkera Ultra rwEr01q