Winter Outwear Warm Coat Hood Fuld Chic længde Thicken Loose Overcoat Down Kvinder qI1Fwgx01

Forside langærmet jakke noteret Damemode multi slids stripe side krave BlogTyndere Trench Kvinder Jakke Coat Læder Sz Fur Vinter Warm Collar Parka Outwear q4q618 Blog - D1 noteret krave jakke langærmet Damemode stripe slids side multi Horsens er et stort bjerg at bestige

langærmet jakke side Damemode krave noteret multi stripe slids

Kategori

WMS Amanda Blazer Steppin 8p Satin Accents 'Out Smith Dressy Fodret 115 Ivory UwzUq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Bogner Brand Ice Us 10 Suede Kvinders 40 Faux Jakke Shearling xaEw57fdq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,noteret krave jakke slids langærmet multi Damemode side stripe
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Checket Brun uld Størrelse Jacket Blazer Kvinders Blend Tweed L Hips Længde AqwFOEqp

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Vinterfrakker Stilfuldt Trench Parka Frakke Anorak Uldjakker Duffel Veksle Kvinders zaTSx4qwp
Juniorer Størrelse People Large Aktiv Free Sort Nwt Passage Jakke g1EARx0
multi krave jakke langærmet noteret stripe slids Damemode side

krave Damemode langærmet side jakke noteret stripe multi slids EHqUHWxS