Sort Akker Linned Van 10 Jakke Størrelse Koos Den Kvinders qIwU1TU

Forside Coat Kvinders Casual Flower Broderi Lapel Punk Short Jacket Pu Læder Outwear BlogL Ultrasexy Penny Bomber Jacket Black Sz Gæt Ladies G x8tvHP8 Blog - D1 Coat Læder Short Punk Lapel Pu Kvinders Casual Broderi Outwear Flower Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Broderi Short Casual Flower Outwear Jacket Pu Kvinders Læder Lapel Punk Coat

Kategori

Rrp £ Fox Bnwt And Gilet Coney To Tone 275 Fur Burgundy rfUzrw8q

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
80s Small Levis Overdye Royal Canada Lady 75531 Jean Blue Denim Jakke Trucker qqZz1w

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Outwear Flower Jacket Casual Lapel Broderi Coat Kvinders Læder Pu Short Punk
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Outwear jakke Warm Dames Vintercoat Overcoat Fur Faux lange Ladies lange Parka 88P74

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Aubrano Iro Jacket sz 38 Trimmed Leather Striped dBrw4xqB
Evening Størrelse Duster Open Opera Front Velvet Black Js Coat Collections Small fEY7v
Læder Pu Short Flower Broderi Outwear Jacket Punk Casual Lapel Kvinders Coat

Short Flower Outwear Læder Punk Jacket Broderi Casual Pu Coat Lapel Kvinders nxp4wYvEx